top of page

Aleš Jereb – »naša legenda«

V januarju je Košarkarska zveza Slovenije v sodelovanju s Pivovarno laško razpisala natečaj za legende. To so ljudje iz ozadja, ki skrbijo, za vzdušje v klubu, gojijo visoko pripadnost klubu, opravijo veliko prostovoljnega dela ipd. Skratka, so tisti, brez katerih igralci ne bi mogli opraviti svojega dela na igrišču.

Kot »našo legendo« smo prepoznali Aleša Jereba in v obrazložitev prijave zapisali: »Aleš Jereb je s srcem in dušo vpet v KD Postojna. Srčni navijač, ki ne manjka na nobeni tekmi KD Postojna, ne glede na to ali so mlajše selekcije ali člani, ali je tekma v Sloveniji ali turnir v tujini. Prostovoljec, podpornik našega društva, šofer, skrbi za ozvočenje, iskalec sponzorjev, zabavljač in še marsikaj bi se našlo. Priložene slike povedo vse. Zato si zasluži naziva "Legenda KD Postojna".

Da gre res za legendo, so prepoznali tudi razpisovalci natečaja in Aleša izbrali v »petorko« legend ter ga tudi obdarili. Še najbolj se je razveselil VIP vstopnic za junijsko tekmo slovenske reprezentance z Litvo v Stožicah. Seveda Aleš o tem ni nič vedel, zato je bilo presenečenje po nedeljski tekmi, ko smo mu nagrado izročili, še toliko večje. Čestitke Aleš in bodi legenda še naprej!363 views

Comments


bottom of page