top of page

KOŠARKARSKO DRUŠTVO POSTOJNA VABI DEKLETA IN FANTE K TRENIRANJU KOŠARKE


Treningi košarke, ki jih ponujamo v KD, so veliko več kot samo tekanje za žogo. Otroci si pridobijo različne kompetence in izkušnje, ki jih potrebujejo v času šolanja in tudi kasneje. Ponujajo preživljanje časa na aktivne in zabaven način, možnost druženja ter hkrati učenje skupinskega dela, odgovornosti in usklajevanja različnih obveznosti.

Pri najmlajših vse poteka skozi igro, saj je njim tak način učenja najbližji in najlažji. Starejši fantje pa imajo poleg treniranja v skupini tudi možnost individualnih treningov v sodelovanju z različnimi strokovnjaki.

Treningi za mlajše selekcije (do vključno U10) so na OŠ Miroslav Vilhar ter na podružnicah v Hruševju in Planini. Za selekcije od U12 pa na ŠC Postojna.

Dodatne informacije in vpis: 041 726 272 Viki Troha 040 287 483 Igor Rojko ter preko e-mail: kdpostojna@gmail.com. Spremljate nas lahko tu preko FB strani.

Ob vpisu najmlajše čaka dobrodošlica in sicer brezplačni 1. mesec treninga za 1. razred ter žoga. Vpis je možen tekom celega leta.

Otroke vabimo, da nas spoznajo na dnevu Igrive košarke, ki ga organiziramo skupaj s KZS in bo v sredo, 6.9.2023 v času pouka v telovadnici OŠ Miroslav Vilhar in OŠ Antona Globočnika, kjer boste imeli možnost spoznati mladega reprezentanta Leona Jereba, sicer člana našega kluba.

Pridite in se z nami igrajte košarko!

13 views

Recent Posts

See All

Zahvala

Comments


bottom of page