top of page

KOŠNovice 13.-19.11.2023: Dve tekmi odigrani s Cedevito Olimpijo in dve s Koprom

Odigrane so bile 4 tekme, ena na domačem igrišču in tri v gosteh. Na domačem igrišču je igrala ekipa U18 z vrstniki iz Cedevite Olimpije. Fantje so dominirali skozi celotno srečanje in zanesljivo ugnali nasprotnike (112:79), ki pa so tekmovali v nekoliko okrnjeni zasedbi.

S Cedevito Olimpijo se je pomerila tudi članska ekipa, ki pa je tekmo izgubila s petimi točkami razlike (77:82). Kot poudarja trener Petrović, je bil to izenačen dvoboj dveh mlajših ekip, v skupini, ki je zelo izenačena in kjer ni lahkih tekem. O sami temi pa je povedal: »Vedeli smo, da nas zopet čaka težko delo in da bodo odločale malenkosti. Tekmo smo za razliko od predhodnih zelo dobro odprli in povedli, vendar je domača ekipa po nekaj menjavah vzpostavila ravnotežje. Tekma je bila izenačena do konca in o zmagovalca je odločalo naše slabše izvajanje prostih metov in nekaj več skokov v napadu nasprotnikov. Pohvala fantom za prav pristop in motivacijo!«

S Koprom pa sta igrali ekipi U14 in U20 in obe suvereno zmagali. Na tekmi U14 so priložnost za igro dobili mlajši igralci in jo tudi zelo dobro izkoristili ter tekmo zaključili 82:26. »Napredek v igri je viden,« pravi trener Troha. V nedeljo je v Kopru igrala tudi ekipa U20, pod vodstvom trenerja Milovića in zaključila s 75:56.

V tednu, ki je pred nami, se bo za domače ekipe odvilo šest tekem, tri doma in tri v gosteh. Na domačem igrišču bo v soboto, 25.11., igrala ekipa U14 s Plamo-pur in člani z Logatcem. V nedeljo, 26.11., pa ekipa U20 s Cerknico. Vabljeni, da pridete spodbujat fante! Podrobnejši razpored tekem lahko spremljate na spleten strani KD v zavihku »TEKME IN DOGODKI«. Pod posamezno najavo tekme najdete tudi povezavo do tekme in statistike na spletne strani KZS.
121 views

コメント


bottom of page