top of page

KOŠNovice 27.5.-9.6.5.2024: Aktivni tudi po zaključku tekmovalne sezone

Vse sorte se nam dogaja v teh dneh in tednih. Od dobrodelnosti in prijateljstva pa do prenosa olimpijska bakle. Ker košarka niso samo treningi in tekme, ampak veliko več.

Konec maja je v Postojno prispel Deželak Junak. Na Titovem trgu, kjer je zaključil svojo prvo etapo letošnjega dobrodelnega kolesarjenja, smo ga pričakali tudi mi. Izročili smo mu zbrani denar, ki so ga naši košarkarji prispevali za otrok v stiski, ki si zasluženih počitnic ne morejo privoščiti. Več si lahko preberete tu.

S ponosom smo sodelovali tudi pri prenosu olimpijske bakle, ki se je prejšnjo soboto ustavila v Postojni. V Športni park Postojna so jo prinesli predsednik Športne zveze Postojna Marjan Nagode, nekdanji olimpijec Borut Bilač in Lina Eržen, jadralka na deski, udeleženka letošnjih olimpijskih iger. V simboličnem teku so si v imenu našega kluba baklo predajali Jaša P.V., Jernej P., Aljaž P. Matic M., Aljaž Ž., Robin Ž. in trener Rojko. Več si lahko preberete tu.

Zadnji konec tedna smo v organizaciji Občine Postojna sodelovali na Vikendu prijateljstva v pobratenem mestu Supetar na Braču. S supetarskimi mladimi košarkarji in košarkaricami so se fantje U15 in punce U14 pomerili v košarkarski tekmi 3x3 in v metanju trojk. Ekipo fantov, ki jo je vodil trener Sajovic, so zastopali Urban L., Tanai S. in Tjaš M.. Za punce, pod vodstvom trenerja Trohe, pa so nastopile Ajda P., Nina J. in Brina M. Bolj kot same tekme pa je bilo seveda pomembno druženje s pobratenimi prijatelji. Več o dogajanju pa najdete tu.35 views

Comments


bottom of page