top of page

Konec tedna dve visoki zmagi, tretja ušla za las

Ekipi U16 in U18 sta v nedeljo doma zabeležili suvereni zmagi in to krepko preko 100tice. Ekipa Perfect Move Postojna Črni je nasprotnike iz ekipe Koper Modri zmagala 130:22. To je bila druga tekma kvalifikacij in kot pravi trener Troha, je bil visok rezultat pričakovan ter hkrati priložnost, da so več minut za igranje dobili mlajši igralci. Rezultat pove, so to priložnost dobro izkoristili. Pomembnejša, odločilna tekma s »sosedi« Orli jih čaka v sredo, 4.10. Vabljeni, da jih pridete gledat in spodbujat na ŠC Postojna ob 18:30.

Ekipa U18 Perfect Move Postojna je kvalifikacije začela z zmago proti vrstnikom iz Kopra (126 :44). Tako velika razlika je bila presenečenje za vse, tudi za trenerja Troho, ki dodaja, da so fantje dominirali v vseh elementih košarkarske igre. Naslednja tekma U18 bo z ekipo iz Tolmina in pričakujemo zmago tudi v tem dvoboj.

Zmaga se je nasmihala tudi na prvi letošnji članski tekmi z ekipo iz Ljubljane, saj sta bili ekipi cel čas rezultatsko zelo blizu. Fantje so pokazali dobro igro, vendar se jim je priložnost za zmago izmuznila iz rok v končnici tekme, ko je ljubljanska izkušenejša ekipa izkoristila njihovo nezbranost in zmagala z le dvema točkama razlike (69:71). Ob koncu je trener Petrović spodbudno dejal: »Pristop je bil pravi in upam, da bo ta nesrečni poraz še dodatna motivacija za naprej. Zahvala številnim gledalcem za podporo. Upam, da jih bo v bodoče še več.«87 views

Recent Posts

See All

Zahvala

Comments


bottom of page